Monday, April 17, 2017

Bila lalat bergaduh macam wrestling. HAHA


Assalamualaikum...
Hari ni nak share something pasal satu video menarik ni..
Pasal lalat buah bergaduh alah-alah superhero. Tak sangka lah kan dia boleh flying kick bagai.

Kisah dia macam ni, ada seorang scientist ni dia buat kajian pasal lalat ni dengan melihat emosi diorang. Diorang menggunakan cahaya merah dengan gelombang yang berbeza untuk lihat perubahan emosi lalat2 ni..

So enjoy this video.. :)!



Awesome!!!!!!!!!!!!



7 comments:

  1. tak lama lagi boleh la buat pertandingan wresling lalat...mesti seronok hahaha!!!

    ReplyDelete
  2. Thank you now i know that lalat also can do wrestling 👏🏻

    ReplyDelete
  3. Wahhh best nye blog abg niii... i likeeee.. <3
    #terpakse

    ReplyDelete